اطلاعیه فروشگاه

اطلاعیه :در این فروشگاه امکان گفتگوی زنده با پشتیبانی سایت فراهم شده و از این پس میتوانید در صورت بروز هر گونه مشکل یا سوالی با پشتیانی به صورت انلاین و سریع ارتباط برقرار کنید. همچنین برای دسترسی به بخش مدیریت با شماره همراه مدیر فروشگاه ارتباط برقرار کنید

مقاله درباره پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 6   پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي اجراي سامانه «HACCP» در يك كارخانه نيازمند يك سيستم (GMP) مي باشد كه مهمترين نكات آن عبارتند از: 1- طراحي تأسيسات (طرح اوليه، جاده، طراحي سقف، كف و ديوارها، تهويه و ... ) 2- بهداشت محيط كار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفوني كننده، شستشو كف و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 38   پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی : مقدمه فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین ، کازئ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره پروتئین

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16   پروتئین پروتئینها یکی از انواع ماکرومولکول‌های زیستی هستند که از زیرواحدهایی بنام اسید آمینه ساخته شده‌اند. پروتئین‌ها، زنجیرهای خطی یا پلیمرهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل می‌شوند. چون ترتیب‌های نامحدودی در توالی و طول زنجیره اسید آمینه‌ها در تولید پروتئین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره پنیر 2

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 3   اسم من ((پنير)) است ! اسم من ((پنير)) است ! مقوى معده ام و به هضم غذا كمك مى كنم . اگر مرا با مرزه و مغز گردو بخوريد، به چاق شدن خود كمك كرده ايد. با پونه اگر خورده شوم پادزهر خوبى مى شوم ... از قديم نان خورش شما ايرانيان بوده ام ، و بسيارى از سالخوردگان روستا نشين ، زيادى عمر خود را از من مى دانن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره پروتئين ها

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 19   پروتئين ها مهم ترين نقش پروتئين ها در در بدن، رشد و ترميم بافت هاي بدن است. بسياري از مردم بر اين عقيده هستند که ورزشکاران به مقدار زيادي پروتئين نياز دارند و رژيم آنها بايد از مقدار پروتئين بالايي برخوردار باشد، تا ماهيچه هاي آنها رشد کنند. اما محققان بارها و بارها در آزمايشات و تحقيقات خود، چني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره پروتئين ها و انواع ساختارهاي آن

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 83   دانشگاه سيستان و بلوچستان موضوع تحقيق: پروتئين ها و انواع ساختارهاي آن مقدمه : پروتئين ها فراوان ترين ماكرو ملكول هاي بيولوژيك هستند كه در تمامي سلول ها و تمامي قسمت هاي سلولي يافت مي شوند. پروتئين ها همچنين داراي تنوع زيادي مي باشند. هزاران نوع پروتئين مختلف با اندازه هاي متفاوت از پپتيدهاي نسبت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن)

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 18   پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن) تحقيقات در زمينه استفاده از اشعه يونيزه بلافاصله بعد از جنگ جهاني دوم آغاز گرديد در آن زمان تصور مي شد كه اشعه مي تواند تكنيك بسيار مناسبي براي حفاظت از مواد غذايي باشد. متاسفانه اميدها به طور كامل برآورده نگرديد و امروه تعداد محدودي از فرآورده هاي غذايي وجود دارند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره پاستوریزه سازی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 7   پاستوریزه سازی پاستوریزه سازی(PASTEURIZATION): روشی برای کشتن اغلب میکروارگانیسمهای بیماریزا (کاهش تعداد آنها تا حدی که ایجاد بیماری نکنند) و غیر فعال ساختن آنزیمهای موجود در مواد غذایی بمنظور به تعویق انداختن فساد در مواد غذایی اطلاق میگردد. * (LTLT): حرارت دادن مواد غذایی تا 62.8 سانتی گراد به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره پاستوریزاسیون

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 20   پاستوریزاسیون مقدمه پاستوریزه کردن، فرایندی است که طی آن مواد غذایی را حرارت می دهند تا میکروب های موجود در آنها همچون باکتری، ویروس، پروتوزوآ، کپک و... کشته شوند. پس از آنکه لوئی پاستور، دانشمند فرانسوی این فرایند را ابداع نمود، نام پاستوریزه را برای این فرایند انتخاب نمودند. لوئی پاستور به همرا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره ويژگيهاي ظروف فلزي غير قابل نفوذ براي نگهداري مواد غذائي (مقررات عمومي)

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 30           1881     ويژگيهاي ظروف فلزي غير قابل نفوذ براي نگهداري مواد غذائي (مقررات عمومي)         چاپ سوم موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران تنها سازماني است در ايران كه بر طبق قانون ميتوا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره نگهداری انگور در سرد خانه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 24   فهرست مطالب   آيين كار نگهداري انگور در سردخانه مقدمه هدف دامنه كاربرد اصول روش نگهداري انگور وسايل و مواد لازم برداشت ـ درجه‏بندي و بسته‏بندي طرز عمل در سردخانه جلوگيري از فعاليت قارچ‏ها پيوست شماره 1   بسمه‏تعالي پيشگفتار آيين كار نگهداري انگور در سردخانه كه به وسيله ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره ورود بستني به ايران

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 2   ورود بستني به ايران شايد تاريخچه توليد بستني در ايران به حدود 60 سال پيش برگردد . اما در دهه هاي 30 و40 بود كه بستني فروش ها براي خود اسم و رسمي پيدا كردند . در سالهاي اوليه توليد بستني ، شكر و شير و ثعلب را در استوانه هاي فلزي كه در بشكه هاي چوبي قرار داشت ، مي‌ريختند و اطراف استوانه هاي فلز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره نگهداری میوه ها و سبزیها

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 19   فهرست مطالب   تعاريف عوامل فيزيكي نگهداري ميوه‏ها و سبزيها در سردخانه و روش اندازه‏گيري آنها مقدمه هدف و دامنه كاربرد درجه حرارت رطوبت نسبي جريان هوا   بسمه تعالي پيشگفتار استاندارد شرايط فيزيكي نگهداري ميوه و سبزيجات در سردخانه كه بوسيله كميسيون فني ميوه‏ها و سبزيجات تهيه و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره نگهداری اسفناج در سردخانه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 6   فهرست مطالب   نگهداري اسفناج در سردخانه هدف دامنه كاربرد شرايط برداشت پايين آوردن درجه حرارت بسته‏بندي درجه‏بندي حرارت مناسب رطوبت نسبي مدت نگهداري   بسمه تعالي پيشگفتار استاندارد نگهداري اسفناج در سردخانه كه به وسيله كميسيون فني بررسي و كنترل روش‏هاي نگهداري و تدوين شده در ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 5   نقش مواد غذایی آنتی اکسیدانی در سلامتی بدن امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. آنتی اکسیدان ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را که موادی فعال و ویرانگر هستند، می گیرند و آنها را خنثی می کنند. امروزه همه جا از فواید مواد آنت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره نقش لبنیات در دوران بارداری

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 2   نقش لبنیات در دوران بارداری توصیه های تغذیه ای برای زنان باردار طی سالهای متمادی دستخوش تغییرات قابل توجهی شده است . سابقاٌ به زنان باردار توصیه می شد که فقط یک مقدار کمی وزن زیاد کنند که منجر به رژیم های کم کالری می شد . در یک زمان دیگر زنان تشویق به خوردن برای دو نفر می شدند که در نتیجه وزن بیش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 37   آموزشکده کشاورزی شهید رجایی نیشابور عنوان: نقش فناوری نانو در صنایع غذایی استاد ارجمند : جناب آقای انصاریان گردآورندگان: بهزاد محمدی – بهزاد حبیبی پائیز 1386 فهرست عناوین نانو تكنولوژي، فناوري نوين 3 تعريف نانو تكنولوژي 3 تاريخچه نانو در جهان 5 اصول پايه نانو تكنولوژي 6 اساس ارتباط نانو تكن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره نقش فناوری نانو در صنایع غذایی (2)

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 28   دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی سمینار کارشناسی با عنوان: نقش فناوری نانو در صنایع غذایی گردآورنده: سحر میرشاهی 834316 استاد راهنما : مهندس برزگر بهار 1385 فهرست عناوین نانو تكنولوژي، فناوري نوين 2 تعريف نانو تكنولوژي 2 تاريخچه نانو در جهان 3 اصول پايه نانو تكن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 9   نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی نتایج ارزیابی ها نشان می دهد تغییرات ساده در رژیم غذایی افراد، می تواند تأثیر عمده ای در بهبود افسردگی ، اضطراب و اختلالات خلقی بگذارد، به نحوی که این گونه افراد نیاز مداوم به داروهای ضدافسردگی نخواهند داشت . البته محققان اعتقاد دارند جهت پیشبرد درمان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره نقش بسته‌بندی در فروش بيشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌كننده)

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10   نقش بسته‌بندی در فروش بيشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌كننده) لزوم ايجاد بسته مناسب در جهت فروش اجناس توليدي كارخانجات، نقش پيدايش شكل و روش خاصي در ارائه آن به مصرف‌كنندگان مي‌باشد. بدين صورت كه اجناس توليدي مي‌بايست در جهت استانداردهاي خاص مصرفي حركت كرده و آن چيزي ني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره نحوه عملكرد آنتی‌اكسیدان‌ها

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 6   نحوه عملكرد آنتی‌اكسیدان‌ها آنتی اکسیدان ها شامل مواد مغذی (ویتامین ها و املاح معدنی) و آنزیم ها ( پروتئین های موجود در بدن که در واکنش های شیمیایی نقش کمکی دارند) هستند. بنظر می رسد این مواد در جلوگیری از ایجاد بیماری هایی مانند سرطان ، بیماری قلبی ، سکته مغزی ، آلزایمر ، آرتریت روماتوئ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره نجات بخش ضایعات نان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 22     DATEM نجات بخش ضایعات نان: مقدمه: یکی از جنبه های مهم صنعت غذا ، بهبود کیفیت محصولات تولیدی و توسعه فرمولاسیون جدیداست که امروزه امولسیفایر ها این راه را هموار تر ساخته ودر طیف وسیعی از فراورد های غذایی کاربرد دارند .امولسیفایر ها دسته بزرکی از ترکیبات هستند که عوامل فعال سطحی یا سو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره نانو تکنولوچی و صنایع غذایی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 37   آموزشکده کشاورزی شهید رجایی نیشابور عنوان: نقش فناوری نانو در صنایع غذایی استاد ارجمند : جناب آقای انصاریان گردآورندگان: بهزاد محمدی – بهزاد حبیبی پائیز 1386 فهرست عناوین نانو تكنولوژي، فناوري نوين 3 تعريف نانو تكنولوژي 3 تاريخچه نانو در جهان 5 اصول پايه نانو تكنولوژي 6 اساس ارتباط نانو تكن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 24   میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی Normand r.st Pierre بخش علوم جانوری ، ساختمان علوم جانوری 221-A ، دانشگاه ایالت اوهایو، کلمبوس 43210- OH Email:st-pierre.8@osu.edu گرفتن پیام خانگی تکرار های مداوم و زیاد می تواند مواد زائد را کاهش دهد و مصرف نیتروژن را در لبنیات سازی گسترش دهد.مشا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره موانع صادرات مركبات

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 64   مقدمه كاهش درآمدهاي حاصل از صدور نفت و نوسانات شديد آن ،افزايش جمعيت كشور،كاهش قدرت خريد درآمدهاي نفتي در نتيجه بر هم خوردن رابطه مبادله به نفع كشورهاي صنعتي و پيشرفته در راه تجارت با كشورهاي جهان سوم و از همه مهمتر پايان پذير بودن منابع طبيعي و از جمله نفت،بايد زنگ خطر را براي ما و خصوصاً براي ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره مواد معدنی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 19   به طور كلي، غده پاراتيروئيد، عمل آزاد شدن كلسيم از استخوان ها را كنترل مي كند. با كمبود كلسيم در خوراك دام، اين غده تحريك شده با ترشح هورمون خود، باعث آزاد شدن كلسيم مي شود، به نحوي كه غلظت كلسيم را در خون تقريباً ثابت نگه مي دارد. البته در اين حالت چون كلسيم و فسفر به صورت تركيب با يكديگر در است ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره مواد غذايي مفيد براي تقويت سيستم ايمني بدن

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10   مواد غذايي مفيد براي تقويت سيستم ايمني بدن مصرف کافی از مواد غذایی مفید برای سیستم دفاعی بدن، قدرت مقابله آن را بالا میبرد. این مواد غذایی به صورت های مختلف عمل می کنند. هرچه تعداد گلوبول های سفید خون در سیستم دفاعی بدن بیشتر باشد، بهتر می توانند با بیماری ها مقابله کنند و سلامتی بدن ارتقاء می یا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره مهندسی صنایع

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 14   مهندسی صنایع یکی از شاخه‌های مهندسی می‌باشد که به توسعه، بهبود، اجرا و ارزیابی سیستم‌های منسجم انسانی، مالی، اطلاعاتی، تجهیزات، انرژی، ماده و فرایند می‌پردازد. مهندسی صنایع برپایه ترکیب و ادغام مبانی ریاضیات٬ فیزیک و دانش‌های اجتماعی با متدهای مهندسی تحلیل و طراحی به&zwnj ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره منشا پیدایش ماست

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 1   منشا پیدایش ماست اصل این واژه ترکی می باشد و به معنای مخلوط کردن است. معنی واژه نشان می دهد که ماست را چگونه تهیه می کنند. جهت تهیه ی ماست باید باکتری مخصوص را داخل شیر پاستوریزه شده ریخت. دمای شیر و همچنین شرایط محیط برای تهیه ماست بسیار حائز اهمیت است. این باکتری، قند موجود در شیر را تجزیه نموده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره منافع مصرف اسانسها و عصاره های گیاهی در محصول دوغ

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 1   منافع مصرف اسانسها و عصاره های گیاهی در محصول دوغ عرقیات گیاهی آبهای مقطر معطری هستند که در واقع محلول های اشباع شده ای از ترکیبات فرار معطر در آب می باشند . اسانسها و عصاره ها نیز تغلیظ شده عرقیات گیاهی بوده که می تواند بصورت مصنوعی نیز بازسازی گردند . اسانسها مجموعه ای از مواد فرار با درجات متفا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره مقدمه ای بر بسته بندی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 15   مقدمه : آن چه در این جا می خوانید فکری نیست که تازه در ذهن ما شکل گرفته باشد . حتی حرف تازه ای هم نیست و پیش از این بارها درباره آن نوشته ایم و گفته ایم . با این حال امید داریم که با تکرار این نوشته ها و گفته ها بستر مناسب برای حرکت های سازنده ای چون سازمان نظام بسته بندی فراهم شود . امروز روزی د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 42   مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی مقدمه بسته بندي عبارت است از هنر وعلم اماده سازي مواد غذايي براي انبار کردن ،ودر نها يت فروش . بسته بندي بايد تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اينکه اهداف اوليه بسته بندي يعني خاصيت حفاظتي و جذابيت رانيز دارا باشد . با عنايت به اين که مواد بسته بندي توسط ماشين ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره مقاله جلوگیری از اسراف مواد غذایی با بسته بندی مناسب 702

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16   مقاله "جلوگیری از اسراف مواد غذایی با بسته بندی مناسب" امروز به دنبال جستجوی مطلبی در اینترنت، بطور اتفاقی به وبلاگ آقای "مسعود قاسمی" برخوردم. مقاله ام با عنوان "جلوگیری از اسراف مواد غذایی با بسته بندی مناسب" را (که در سال ۱۳۸۳ در "اولین همایش روش های پیشگیری از اتلاف م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره معيارهاي استاندارد شير

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 2   معيارهاي استاندارد شير تعريف استاندارد : استاندارد در لغت به معني نظم ، قاعده و قانون است . ليكن در رابطه با مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران، اين واژه اينگونه تعبير مي شود : معيار و روشي كه بر اساس آن كيفيت يك كالا و خدمت ، مورد مقايسه و سنجش قرار مي گيرد . از جمله وظايف مؤسسه استاندارد ، ان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP )

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 11   معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) (بخش اول) (Hazard Analysis and Critical Control Point) HACCP به معناي شناسايي و ارزيابي خطر و نقطه كنترل بحراني مي باشد كه بعنوان يك سيستم پيشگيري در امر بهداشت مواد غذايي مطرح مي گردد. اين سيستم جهت جلوگيري از رخداد مخاطرات و مشكلات بالقوه در ايمني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره معرفی رشته مهندسی صنایع

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 8   مهندسی صنایع مهندسي، شامل كاربرد روشهاي تجزيه و تحليل اصول فيزيكي براي تبديل موادخام و ساير منابع به فرمي كه رضايت و احتياجات آدمي را تامين كند، ميباشد.با پيشرفت علم و تكنولوژي و تعامل اين دو با هم، تخصصها و گرايشهاي مختلف مهندسي بوجود آمدهاند. در اين ارتباط مهندسي صنايع رشته نسبتاً جديد است كه ضم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره مضرات مصرف نمك

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 8   مضرات مصرف نمك نمك خوراكي (edible salt) يك ماده معدني و بـلـورين است كه عمدتاً از سـديم كلرايد (sodium chloride) تشـــكيل يافته است. از جمله مصارف نـمك خوراكـي مي تـوان بـه طـعم دهـي بـه مـواد غـذايـي، به عنوان يك نـگهدارنده مـواد غـذايـي (جلـوگيري از فسـاد مـــواد غذايي) و ترد كننده گوشت اشاره كر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره مسمومیت غذایی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 18   مسمومیت غذایی مسمومیت غذایی بر اثر خوردن غذای آلوده یا زیاد خوردن ایجاد می‌شود. علایم آن بیشتر با درگیری دستگاه گوارش همراه است و شدت این بیماری طیف گسترده‌ای دارد. گاهی آن‌قدر خفیف است که نیاز به اقدامات درمانی ندارد و گاهی در کودکان زیر 1 سال، افراد پیر و افراد دارای سیستم ایمنی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره مسمومیت غذایی (2)

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 17   مسمومیت های غذایی گاهی اوقات غذاهایی که در ظاهر بسیار خوشمزه و هوس انگیز هستند، ممکن است واقعاً برایتان بد و خطر آفرین شوند. بله، حتی جذابترین و خوشایندترین غذاها هم ممکن است باعث مسمومیتتان شود. و اغلب افراد خیلی دیر این مسئله را متوجه می شوند. برای جلوگیری از مشکلات گوارشی، ببینید چه غذاهایی بر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

مقاله درباره مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 18   مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد . 2 ـ دامنه كاربرد 1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف
تعداد صفحه(6):

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست؟
filesell